19 októbra 2006

grc

_všeličo rozhádže. Vyhodí z miesta. Muži, ženy, pedofili. Všetky kategórie. Pohrajú sa, zavedú za mesto a potom zrazu fuč. Teda oni. A potom slzičky tečú, rinú sa cez tvár, básničky sú tvorené, ich fotečky sú zhorené, naše hlavičky sú zmorené. Potom len tak hlavou prebleskne, že Fuck it all, pokračujeme v ďalšom leveli. Prirovnávajme ku kolobehu vody, ak tak veľmi chcete. Ja nedbám.

_nerád by som tu teraz vyzeral jak necitlivý človek, ktorý sa nezaujíma o problémy druhých, ktorý si povie Fuck them, keď sa mu sťažujú. V žiadnom prípade. Smútky prenešťastné sú fakt fajn vnímať, len občas ich už mám dosť. Ani zahryznutie pijavice do tepny / žily vraj nebolí, len jemné štipnutie a potom ju necháme cickať takých 8 hodín maximálne. No, ale potom sa dusí z toho množstva prijímaného, tak ju musíme nechať vygrckať sa. A to tak, že ju dáme na tácku posypanú soľou. To jej vraj pomôže. (dobrá rada pre budúcich majiteľov bulimickej pijavice). Ona vyvráti usadeniny z tepny / žily a tú krv, kt. už nezvládala a môže cicať znova.

_teda, tie srdcervúce rečičky sú občas horšie ako tá grcajúca pijavica.

_no, ale je ešte dôležité podotknúť, že horšie ako táto bizarná dvojica prirovnaní sú sladučké sms-ky, ktoré si vymieňajú vymleté blodnýny v ružovo – bielo – tyrkysovej kombinácii s reppa machammi, či vytreté, zženštilé, nechutné, prešukané buzny sediace niekde u anjelov. Pre istotu uvádzam príklad, horší ako vyprázdňovanie pijavíc:

_„Awooyky babatenko moje maličké. Chrústik ružovučký, mne už nefunguje netík, fuuj, to je antičanané. JA budem plačkať. Nože poďme mať búvaciu nôcku ako také babušky, také mňam cukríčky splesnivené. Čmag. Cicuška, dneska bolo mooc čanané, xixi, buvaciu ceeeem. Dobrunkú nôcku baaabo. Xixi kuc mniaaaau tik tak muu“

:. toto som si nevymyslel .:

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Prosím ťa, Steve, o čom je tá SMSka?

Anonymný povedal(a)...

ty brdo, to je grc :/
to si si ani nemohol vymysliet, take hnusnosti pise iba zivot....
vlcko...pod medzi nas, starych dospelych nenovocasovych.....s mozgom v lebke...
a ak nie.....zelam ti podstatne lepsiu spolocnost...
...

Stephen Woolf povedal(a)...

106 - chceš presný preklad, alebo len približný?
lebo ak doslovný, tak sa pogrciam a vznikne nový podobný článok :P

Stephen Woolf povedal(a)...

beth - chceš tým snad povedať, že
a: nemám mozog
b: nemám lebku
c: nemám ani jedno ani druhé?

Anonymný povedal(a)...

Vlcko moj mily, kedze si tu smsku predpokladam nepisal ty, tak o tvojom mozgu nie je ziadna pochybnost, ale ta osoba, co stvorila to "awooyky....atd" tak ta ma urcite v gebulke - asi pekne ucesanej uplne vakuum, takze ta lutujem, ze sa musis vyskytovat pobliz takych zjavov :(

Anonymný povedal(a)...

no zbohom...take smsky dostavas? kto ti ich preklada? ano, vyzera to skor ako halucinacia... priblbly sen v horucke :(
"alebo ze by si takto smskovali deticky v jaslickach z postielky do postielky? " -bleee